[devMode] Samen bouwen aan een beter en mooier Groenlo | BS22

Ik wil graag vergaderen


Wil je met een groep mensen gebruik maken van BS22 voor een overleg of vergadering? Dat kan!


De ruimte van BS22 kan altijd gebruikt worden voor ontmoetingen die je helpen bij het realiseren van je ideeën.


BS22 is een open ruimte die we zo flexibel mogelijk willen gebruiken. Er zijn soms meerdere mensen/groepen tegelijk in de aanwezig, elk met hun eigen overleg aan een andere tafel. Wij weten ondertussen dat dat altijd veel leuke en onverwachte input geeft. Je luistert soms mee met de vraagstukken die een ander op tafel legt en mag er dan bijna altijd ook iets op aanvullen. Daarmee komt de andere groep ook weer op nieuwe ideeën!


Kijk in de agenda van BS22 of er op het door jou gewenste tijdstip al andere bezoekers of activiteiten staan ingepland. Je mag naast andere activiteiten aansluiten, we gebruiken zoals gezegd samen de ruimte. Als je met z'n tweeën afspreekt bij BS22 hoef je dit niet in te plannen.


Je doet een bijdrage voor de koffie en thee in het glazen potje op tafel. Zo houden we met elkaar de voorzieningen op peil. Kom je met een grote groep (meer dan 10 mensen) regel dan koffie en thee bij de horeca in de buurt. Zo helpen we elkaar en houden we elkaar te vriend.


Voeg je overleg toe aan de agenda, zodat ook anderen weten dat je komt. Geef ook aan waar de bijeenkomst over gaat. Dit zorgt ervoor dat geïnteresseerden kunnen aansluiten. Hulp uit onverwachte hoek! 


Ben je nog onbekend met BS22? Stuur vooraf een mailtje naar [email protected] Dan krijg je van een van de kennismakelaars informatie over het openen en sluiten van de ruimte, de verlichting en de verwarming.


We wensen je een energiek en productief overleg!

Deel dit project

Andere actieve projecten

Daghoreca met uiteenlopende medewerkers in Groenlo Natuurlijk spelen in de Grolse Weiden De Toekomst van BS22 bespreekbaar maken NAH Kaffee Oost Gelre Kabouterroute Groenlo