[devMode] Samen bouwen aan een beter en mooier Groenlo | BS22
Project

Repair Cafe

Algemeen

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. René Penterman kwam met de wens om dit ook in Groenlo op te zetten in november 2013 bij BS22 binnen. Het ontbrak hem aan tijd dit idee uit te voeren. In Dhr. Schut vindt hij/ vonden wij iemand met net zo veel enthousiasme om het op poten te zetten. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.

Updates (2)

2014-11-08
Feestelijke opening Repair Café Groenlo

Op zaterdag 8 november 2014 was het zover. Na slechts 8 weken voorbereidingstijd kunnen de eerste reparaties verricht worden. De opening werd verricht door wethouder René Hoitink.

Op de hoogte blijven van het Repair Café Groenlo? Volg op Facebook.

2015-08-09
100ste reparatie!

De 100ste reparatie werd aangeboden bij het RepairCafé Groenlo. Na een korte zomerstop, is de honderdste reparatie aangeboden bij het RepairCafé te Groenlo in CC De Bron. De heren Jan Bongaarts en Henk Schut feliciteerden dhr. Rondeel en overhandigden hem een door EP Groot Zevert gedoneerde kadobon. De heer Rondeel had een defect in de elektronica van een elektrisch verstelbare bedbodem. Aansluitend na het RepairCafé was er een lunch georganiseerd voor de deskundige vrijwilligers van het RepairCafé. Kortom een knal-goede start.

Contact

Kun jij bijdragen of helpen op wat voor een manier dan ook? Alle hulp is welkom. We komen graag met je in contact.

Velden met een * zijn verplicht

Deel dit project

Andere actieve projecten

Daghoreca met uiteenlopende medewerkers in Groenlo Natuurlijk spelen in de Grolse Weiden De Toekomst van BS22 bespreekbaar maken NAH Kaffee Oost Gelre Kabouterroute Groenlo