[devMode] Samen bouwen aan een beter en mooier Groenlo | BS22
Project

Ouders voor ouders (hoogbegaafdheid)

Algemeen

Bent u ouders van een meer / hoogbegaafd kind of zijn er vermoedens van….? Wees welkom op de oudercontactavond bij BS22. Deze avond wordt georganiseerd door Marloes van Kesteren, Thirsa van der Kieft en Susan Oostendorp, allen ouders van een hoogbegaafd kind. Deze avond heeft als doel om ouders van ( eventuele) hoogbegaafde kinderen met elkaar in contact te brengen en ervaringen uit te wisselen. Wanneer je kind meer of hoogbegaafd blijkt te zijn, kom je als ouder in een nieuwe wereld terecht. Het hebben van een hoog IQ staat niet op zichzelf. Deze kinderen kijken met een eigen blik naar de wereld om hen heen en zijn soms moeilijk te doorgronden. Velen weten wel wat hoogbegaafdheid is maar niet welke (opvoed)problemen de kop op kunnen steken en waar men terecht kan voor hulp of advies. Tijdens deze avond zal Marlies Cohen uit Ruurlo aanwezig zijn en uitleg geven over hoogbegaafdheid. Zij is ervaren speltherapeut. Wilt u deze avond bijwonen meld u zich dan aan via onderstaand mail adres. [email protected] Wanneer: Dinsdag 3 februari as. Waar: BS22 Beltrumsestraat 22 Groenlo Hoe laat: Inloop vanaf 20.00 uur, start 20.30 uur Kosten: Gratis, een vrije gift voor koffie/thee is welkom.

Oudercontactavond voor ouders van meer of hoogbegaafde kinderen op 3 februari 2015. Er zijn maar liefst 40 aanmeldingen!!

Contact

Kun jij bijdragen of helpen op wat voor een manier dan ook? Alle hulp is welkom. We komen graag met je in contact.

Velden met een * zijn verplicht

Deel dit project

Andere actieve projecten

Daghoreca met uiteenlopende medewerkers in Groenlo Natuurlijk spelen in de Grolse Weiden De Toekomst van BS22 bespreekbaar maken NAH Kaffee Oost Gelre Kabouterroute Groenlo