[devMode] Lunchroom waar jongeren werken met een beperking | BS22
Project

Lunchroom waar jongeren werken met een beperking

Algemeen

Chantal is bezig met een onderzoeksperiode. Ze heeft bij het Borghuis in Doetinchem geluncht en werd heel enthousiast over die opzet. Wat leuk om te zien dat mensen met een beperking in deze horecaonderneming onder begeleiding werken. Het levert een fijne sfeer en geeft de medewerkers zoveel zelfvertrouwen! Ook Bijzonder Gewoon in Winterswijk is zo'n inspirerend voorbeeld voor Chantal. Ook daar werken jongeren met een beperking. En beide partijen werken vooral ook aan positieve beeldvorming. Iedereen heeft talenten en verdient zjn of haar plaatsje in de maatschappij. Dat sluit helemaal aan bij de visie die Chantal heeft. Dan komt de vraag bij haar op: zou er ook in Groenlo plaats zijn voor een dergelijk initiatief?   

/p> Ze is al in overleg geweest met diverse partijen. Om haar beeld te vormen, locaties te bekijken en haar netwerk te vergroten. Met regelmaat praat Chantal met Linda en Joske bij over alles en iedereen die ze heeft ontmoet en hoe haar idee vordert. Haar oom Martie is als zakelijk adviseur op de achtergrond betrokken. Chantal heeft tot nu toe in elk geval zelf al een paar mooie locaties in Groenlo ontdekt!

Benodigdheden

ondernemers die een pand ter beschikking hebben

zorginstelling die werk/stageplaatsen zoekt voor jongeren

Investeerders

Contact

Kun jij bijdragen of helpen op wat voor een manier dan ook? Alle hulp is welkom. We komen graag met je in contact.

Velden met een * zijn verplicht

Deel dit project

Andere actieve projecten

Daghoreca met uiteenlopende medewerkers in Groenlo Natuurlijk spelen in de Grolse Weiden De Toekomst van BS22 bespreekbaar maken NAH Kaffee Oost Gelre Kabouterroute Groenlo