[devMode] Samen bouwen aan een beter en mooier Groenlo | BS22
Project

Lampenkappen als straatverlichting

Algemeen

Lorin kwam bij BS22 binnen met het idee straatverlichting te gaan maken voor een straat in Groenlo, samen met allerlei inwoners en organisaties uit Groenlo. Als student aan het CIBAP werd de afgelopen jaren haar creativiteit en het projectmatig werken nog verder gevormd. Het idee van Lorin: lampenkappen kunnen geadopteerd worden door een inwoner, een bedrijf of een instelling en dan gaat zij ze maken met hen. Een straat in het centrum kan als de slinger af is, opgeleukt worden met de straatverlichting.  Wij vonden en vinden dit bij BS22 meteen een goed idee! In Deventer is een soortgelijk idee ook uitgevoerd en in de jaren dat de verlichting er hing steeg de omzet van de winkels en bedrijven in de straat door de toegenomen bezoekersaantallen..... Ook in Frankrijk is een dergelijk project succesvol gebleken.

Updates (2)

2015-11-06
Project even in de ijskast

Lorin geeft aan op dit moment te druk te zijn met haar werk in een winkel en haar plannen om een eigen bedrijfje op te zetten met Grolse spreuken op kaarten, tassen en servies. 

Inmiddels is ze onder de naam 'Deerntje' gestart. Super!
Kijk vooral eens naar haar creaties op www.facebook.com/deerntje.

Haar kaarten en tassen zijn ook te koop bij Brini.


2016-09-19
We pakken het idee weer op!

Lorin heeft inmiddels haar 'Deerntje' idee goed uitgewerkt en is weer toe aan het verder uitwerken van het plan voor de straatverlichting. Overleg met de gemeente pakken we hierbij op en we gaan de verbinding leggen met organisaties die lampenkappen kunnen maken en/of sponsoren.

We houden jullie op de hoogte!

Contact

Kun jij bijdragen of helpen op wat voor een manier dan ook? Alle hulp is welkom. We komen graag met je in contact.

Velden met een * zijn verplicht

Deel dit project

Andere actieve projecten

Daghoreca met uiteenlopende medewerkers in Groenlo Natuurlijk spelen in de Grolse Weiden De Toekomst van BS22 bespreekbaar maken NAH Kaffee Oost Gelre Kabouterroute Groenlo