[devMode] Samen bouwen aan een beter en mooier Groenlo | BS22
Project

Facebook voor 55+

Algemeen

Joep en Tom studeren, maar hebben daarnaast hun eigen bedrijf opgezet Online Wegwijs. Bij BS22 kwamen ze binnen met het idee om 55+ers in en rond Groenlo wegwijs te maken in/met Facebook.

De manier om contact te houden met familie die wat verder weg woont, misschien wel studerende kleinkinderen?  Bij BS22 hebben ze op 5 juni 2015 een bijeenkomst georganiseerd. Aan de reacties van de bezoek

ers en de likes van de BS22 pagina te merken, was het een succes!

Updates (2)

2015-11-15
Online Wegwijs biedt cursussen aan voor ouderen in de Bron

GROENLO – Op zaterdagmorgen 21 november a.s. organiseert het Doe Café Groenlo een nieuwe activiteit. Deze ochtend kunt u vanaf 10.00 uur in het Cultureel Centrum de Bron terecht met al uw vragen over uw iPad, mobiele telefoon of laptop. Deze activiteit wordt georganiseerd door Tom Schuurmans en Joep Doppen van Online WegWijs.

Naast dit ‘helpdesk-halfuurtje’ zal het Doe Café Groenlo binnenkort ook starten met het geven van cursussen aan beginners oftewel de onervaren internetgebruikers. Tom en Joep maken u wegwijs in de digitale wereld. Er is keuze uit een verschillend aantal cursussen. Denk aan WhatsApp-, Internetbankieren- en iPadcursussen. Op deze zaterdagochtend vertellen Tom en Joep u er graag meer over. Er is de mogelijkheid tot een eendaagse workshop, een meerdaagse cursus om de basisbeginselen onder de knie te krijgen maar er zullen eventueel ook verdiepingscursussen gegeven gaan worden, al naargelang de behoefte van de bezoekers.

2016-08-10
Nieuwe workshops

Joep en Tom organiseren verschillende nieuwe workshops bij cultureel centrum De Bron. Daarnaast zijn zij betrokken bij de Coder Dojo. Deze samenwerking is ontstaan nadat BS22 de heren in contact bracht met de initiatiefnemers van Coder Dojo.

Contact

Kun jij bijdragen of helpen op wat voor een manier dan ook? Alle hulp is welkom. We komen graag met je in contact.

Velden met een * zijn verplicht

Deel dit project

Andere actieve projecten

Daghoreca met uiteenlopende medewerkers in Groenlo Natuurlijk spelen in de Grolse Weiden De Toekomst van BS22 bespreekbaar maken NAH Kaffee Oost Gelre Kabouterroute Groenlo