[devMode] Samen bouwen aan een beter en mooier Groenlo | BS22
Project

Cultuur in de huiskamer

Algemeen

Als je als inwoner houdt van klassieke muziek en je mist een aanbod in concerten en voordrachten, dan organiseer je het gewoon zelf! Elly zette het programma van Cultuur in de huiskamer zelf op, met haar man en en buren op de Bempte. De posters waren al gedrukt, de artiesten geboekt.... Iemand zei haar dat ze met dit goede idee ook nog even bij BS22 binnen kon lopen. Wij konden met haar de puntjes op de i zetten door de verwijzen naar de lokalen pers voro een vooraankondiging en verslag van de middag zelf. En hebben haar idee met veel plezier verspreid via onze netwerken en facebookpagina.  We hopen op een vervolg van Cultuur in de huiskamer!

Updates (1)

2016-02-08
​Artikel in Groenlose gids:

Cultuur in de huiskamer

ma 8 feb 2016

GROENLO - Drie enthousiaste buren op de Bempte in Groenlo organiseren op zondagmiddag 14 februari kunst en cultuur in de huiskamer. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bezoekers in een sfeervolle ambiance genieten van mooie klassieke liederen, prachtige barokmuziek en bijzondere schilder- en beeldhouwkunst. Ook worden er op een verrassende manier gedichten voorgedragen.

In iedere huiskamer is iets anders te beleven. Omdat alles in de huiskamer plaatsvindt kunnen er slechts een beperkt aantal mensen terecht. Het is de bedoeling dat de bezoekers in een groep gezamenlijk rouleren en in alle drie huiskamers langs gaan. Het programma begint om 13.45 uur en eindigt om 17.00 uur. Mezzosopraan Rianne Janssen zingt onder begeleiding van pianiste Maria Woerde, hoe kan het anders op Valentijnsdag, liefdevolle liederen. Trompettist Robert de Boer speelt op zijn piccolo trompet samen met pianist Thomas Lischik virtuoze Barokconcerten. In de huiskamer van Joke Meulenbeek is schilder- en beeldhouwkunst van haar en van Gerda Garthoff te bewonderen. Ook worden er verrassende gedichten door een bekende Grollenaar voorgedragen. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met uiterlijk vrijdag 12 februari aanmelden via het mailadres: [email protected] De entree bestaat uit een vrije gift en de opbrengst wordt geschonken aan een goed doel.

Contact

Kun jij bijdragen of helpen op wat voor een manier dan ook? Alle hulp is welkom. We komen graag met je in contact.

Velden met een * zijn verplicht

Deel dit project

Andere actieve projecten

Daghoreca met uiteenlopende medewerkers in Groenlo Natuurlijk spelen in de Grolse Weiden De Toekomst van BS22 bespreekbaar maken NAH Kaffee Oost Gelre Kabouterroute Groenlo