[devMode] Samen bouwen aan een beter en mooier Groenlo | BS22
Project

Concept Store Grolse Meisjes

Algemeen

Geef je droom samen vorm! Linda kwam verschillende mensen tegen die de wens uitten ooit nog eens een winkel te willen beginnen. Voor veel van hen was de drempel om dat zelfstandig te doen te groot. Ze zette een heel aantal dromers bij elkaar en vijf vrouwen vonden elkaar in het idee een conceptstore te openen in de Beltrumsestraat. Op 20 november 2014 was de opening van de Grolse meisjes een feit! 

Updates (2)

2015-05-01
Grolse meisjes gaat verder na eerste half jaar!

De concept store Grolse Meisjes krijgt een vervolg! Het afgelopen half jaar was de winkel op vrijdag en zaterdag open en werd deze bemensd door de vijf initiatiefnemers. Drie van hen hebben besloten niet met de winkel verder te gaan, maar zich te richten op hun creatieve projecten en activiteiten buiten de winkel. Leonie Giezen en Marjolein Gerritsen gaan Grolse Meisjes voortzetten. We wensen hen veel succes!

Je kunt er terecht voor kinderfeestjes, workshops handlettering, dromenvangers maken, klein hangers, knutselmiddagen voor kinderen, woonaccessoires, kleiding, kaarten, meubels en allerlei leuks.....


2016-07-31
Tijdelijke sluiting winkel Grolse Meisjes, webshop en workshops/kinderfeestjes gaan door

Marjolein en Leonie hebben besloten de winkel van Grolse Meisjes tijdelijk te sluiten. Het pand waarin ze zaten, beltrumsestraat 20 wordt vanaf 1 augustus verhuurd aan Brini. Als er een geschikt pand is gevonden zetten de dames waarschijnlijk weer een winkel op. Tot die tijd zijn ze zoals we van ze gewend zijn, heel actief op facebook, instagram, met het organiseren van kinderfeestjes en workshops en de webshop!

www.grolsemeisjes.nl

gm6.jpg#asset:418

Contact

Kun jij bijdragen of helpen op wat voor een manier dan ook? Alle hulp is welkom. We komen graag met je in contact.

Velden met een * zijn verplicht

Deel dit project

Andere actieve projecten

Daghoreca met uiteenlopende medewerkers in Groenlo Natuurlijk spelen in de Grolse Weiden De Toekomst van BS22 bespreekbaar maken NAH Kaffee Oost Gelre Kabouterroute Groenlo