[devMode] Samen bouwen aan een beter en mooier Groenlo | BS22

Spreekuren van BS22 op locatie

BS22 komt naar je toe!

Op onze locatie aan de Beltrumsestraat houden we elke week het spreekuur op vrijdagmiddag, tussen half 2 en half 4. Veel mensen weten dit inmiddels. Onze facebook pagina heeft een groot bereik en het pand is bij steeds meer inwoners bekend. Zij zijn wel eens binnen geweest voor een inloopavond of een overleg.
Maar ook nog veel inwoners van Groenlo kennen BS22 niet. Of weten niet wat we doen. We kennen in Groenl toch nog steeds een overwegend afwachtend publiek.
(Het koste sommige van onze eigen vrijwilligers ook twee jaar voordat ze binnen stapten, dus we snappen het helemaal..... :) )

'Wat doot ze doar toch?' 
BS22 wil graag inwoners met goede ideeen helpen om deze te realiseren. Als je een idee dat je hebt voor jezelf, Groenlo, je buurt of een speciale groep realiseert, geeft dat jou en de mensen om je heen veel positieve energie. Je leert nieuwe mensen kennen en je maakt Groenlo met elkaar een mooiere plek om te wonen, werken en leven. Dat probeert BS22 te ondersteunen. 

Om andere mensen te ontmoeten en ideeen uit andere groepen in Groenlo op te halen, willen we ook op andere locaties spreekuur houden. Ons ideaal is om spreekuren te houden in het Huis van de Buurt (de Molenberg), maar ook op basisscholen en het Marianum. 

Wie helpt ons mee dit te realiseren?

Deel dit project

Andere actieve projecten

Daghoreca met uiteenlopende medewerkers in Groenlo Natuurlijk spelen in de Grolse Weiden De Toekomst van BS22 bespreekbaar maken NAH Kaffee Oost Gelre Kabouterroute Groenlo